مهم ترین سوالی که ما اعضای شورا ی شهر باید همواره از خود بپرسیم این است که چه میزان به سوگندی که برای احقاق حق شهروندان یاد کردیم پایبندیم و چه مقدار از وقت خویش را صرف عمران و آبادانی شهر و رفع مشکلات مردم می کنیم؟این مطلب را سید علی بهروش عضو شورای شهر ساری در نطق پیش از دستور جلسه علنی بیست و پنجم دی ماه شورا عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی شورای شهر ساری،بهروش در سخنان خود با اشاره به برخی مباحث و حواشی مطرح شده در جلسات اخیر شورا تاکید کرد :هیچ یک از ما نباید تصور کند که فقط او دلسوز شهر است و سایرین مشکلات را نمی بینند بلکه باید از خدا بخواهیم که مارا از منیت دور کند و حرمت همکاران خود را به احترام مردمی که ولی نعمت ما هستند ،حفظ کنیم چرا که حیف است وقت جلسات شورا این طور هدر برود.
وی تصریح کرد: تمام تلاش من این است که در جهت رفع مشکلات شهرم مفید و موثر باشم لذا از خدا می خواهم نیرویی به من عطا کند تا همیشه در مسیر راستی و درستی گام بردارم.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر ساری با بیان اینکه حق گویی،حق شنوی و حق شناسی
مهم ترن چیز هایی است که باید در دستور کار ما قرار گیرد،به شماری از مصوبات بر زمین مانده دولت در ساری اشاره کرد و افزود :اصلاح بافت های فرسوده ،اختصاص 300 میلیارد تومان تسهیلات جهت بازگشایی قارن و تکمیل کمربندی جنوبی (که تا امروز فقط حدود 23 میلیارد تومان دریافت کردیم )،بیمارستان 320 تخت خوابی ،تکمیل بیمارستان زارع،کمربندی ساری و ورزشگاه کارگران،آزاد سازی پادگان و انتقال زندان از جمله مصوبات سال 85 هیات وزیران است که اجرایی نشده است.
بهروش با اشاره به مصوبات سال 87 دولت در مورد ساری خاطر نشان کرد :در جلسه 23/8/87 هیات وزیران مصوب کرد که 30 میلیارد ریال به بهسازی بافت های فرسوده شهر های استان کمک شود علاوه بر این احداث تقاطع غیر همسطح در محدوده شرکت نفت ،دو خطه کردن راه آهن ساری- گرمسار و احداث ده تقاطع هم سطح در استان از دیگر مصوبا ت این جلسه نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد.وی در مورد مصوبات سفر سوم دولت نیز این سوال را مطرح کرد که سایت اداری ،طرح آزاد سازی سواحل،خط ریلی گرمسار،پالایشگاه نفت و ... به کجا رسید و از 3750 میلیاردی که هیات دولت در این سفر به استان مازندران اختصاص داده ،سهم ساری چقدر بوده است؟ و از مسئولان استان خواست که در این مورد پاسخ دهند